Bestel nu en betaal geen verzendkosten* - Code: 24VKF

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 18-04-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Massageapparaten

12 artikel(en)
Sorteren op

Mechanisch of elektrisch? Massageapparaat voor ontspanning

Drukke dagen, kantoorstress, huishoudelijk werk - de spieren kunnen hierop reageren met spanning. Het is goed als het massageapparaat klaar ligt in huis. In een moderne huishouden zijn verschillende mechanische en elektrische massageapparaten onmisbaar geworden. De massagemachine voor het hoofd is net zo alledaags geworden als de kleine massageroller voor de voeten, kuiten, schouders en rug.

Natuurlijk kan zo'n klein massageapparaat voor eigen gebruik thuis geen wonderen verrichten. Ernstige spierproblemen moeten altijd met de huisarts worden besproken. Maar lichte houdingsproblemen en gespannen spieren kunnen soms ook door uzelf worden behandeld. En als het gewoon stress is - een korte massage doet gewoon goed. En het kost zelfs niet veel tijd: de massagespons ligt in de douche en kan de voeten verwennen tijdens de avondelijke reiniging. Bij koude handen, vermoeide en gespannen vingers of gespannen handpalmen zijn warmtehandschoenen zeer effectief. Ze bieden ook verlichting bij het carpaletunnelsyndroom. Verschillende borstels en ballen kunnen flexibel worden gebruikt waar u ze op dat moment nodig heeft. En dan zijn er nog de speciale massageapparaten voor vingers, kuiten, schouders of rug: de vorm van de rollen en de manier waarop ze aan het massageapparaat zijn bevestigd, zijn speciaal afgestemd op dat ene lichaamsdeel.

Als de spieren chronisch gespannen zijn of als er bijvoorbeeld een sportblessure is, is een louter mechanische massage niet altijd voldoende. Een klein massageapparaat stimuleert de doorbloeding met trillingen. De warmte die wordt uitgestraald door de ingebouwde infraroodlamp zorgt voor extra verlichting:

  • bevordert de doorbloeding

  • verlicht spanningen

  • ontspant de spieren

  • werkt diep door

Vervangbare massagekoppen zorgen ervoor dat het apparaat echt comfortabel werkt en dat u snel van uw pijn afkomt!