Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Mondverzorgingsproducten

33 artikel(en)
Sorteren op

Gezonde tanden - dankzij onze praktische producten voor mondverzorging

Eenvoudigweg tanden poetsen is vaak niet voldoende om slechte adem en parodontitis te voorkomen. Daarom bieden wij professionele tandverzorgingssets, tandsteenverwijderaars en tongreinigers aan. Bij ongewenste verkleuringen kunt u de kleur van uw tanden verhelderen met verschillende middelen. Als u een kunstgebit draagt, dient u bij de reiniging enkele aanvullende tips te volgen om ontstekingen van uw tandvlees te voorkomen.

Wie zijn gezondheid belangrijk vindt, zou ook waarde moeten hechten aan grondige tandverzorging en mondhygiëne. Dit omvat naast het jaarlijkse bezoek aan de tandarts ook dagelijks tandenpoetsen. Afhankelijk van aanleg en voeding kunnen er echter verkleuringen en andere problemen optreden. Gezonde tanden maken echter ook deel uit van een algehele lichaamsverzorging en hebben een positieve invloed op uw medemensen. Met onze hulpmiddelen zoals speciale tandsteenverwijderaar kunt u uw tanden de beste zorg geven.