Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Polsbandages

18 artikel(en)
Sorteren op

Verlicht pijn met een polsbrace

Als u veel belang hecht aan schoonheidsverzorging, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een selectie hoogwaardige producten die u voor uw huid kunt gebruiken. Cosmetica zou altijd een hoge prioriteit moeten hebben, want alleen wie zich goed in zijn lichaam voelt, kan gelukkig zijn.

Met een polsbrace is het mogelijk om gebieden te ontlasten die aan sterke druk en hoge belasting onderhevig zijn. Vooral de pols wordt dagelijks intensief gebruikt en heeft daarom soms ondersteuning nodig.