Bestel nu en betaal geen verzendkosten* - Code: 24VKF

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 18-04-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Rollators

51 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 51 artikelen bekeken.

Koop een rollator - essentiële ondersteuning voor uw mobiliteit

Een rollator biedt ondersteuning bij het lopen. Het geeft mensen met een beperking en senioren een groot stuk persoonlijke vrijheid en daarmee ook een zelfstandig leven terug. Met een rollator krijgt u een hoge mate van veiligheid. Het is een grote hulp bij wandelingen, boodschappen doen en doktersbezoeken.

Problemen met lopen kunnen leiden tot aanzienlijke beperkingen in de levensstijl. Betrokkenen durven niet meer alleen het huis uit. Ze zijn bang om te vallen. Boodschappen doen en zware tassen dragen wordt moeilijk. Er zijn ziekten of gezondheidsproblemen waarbij frequent zitten nodig is. En u heeft behoefte aan veilige ondersteuning tijdens het lopen. Met een rollator kunt u zich weer zonder hulp verplaatsen en veel dingen zelfstandig doen die eerder niet zo goed gingen. Indien nodig kunt u gaan zitten. Voor het vervoeren van uw boodschappentas is er een veilige haak aan de rollator.