Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 15-10-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Schroefdekselopeners (12 items)

Meer weergeven

Schroefdekselopener of schroefdopopener kopen


Schroefdekselopener of schroefdopopener online kopen? Een schroefdekselopener of schroefdopopener is ideaal om een schroefdop of schroefdeksel mee te openen. Bekijk ons assortiment en doe direct een bestelling. Zo maakt u iedere pot of fles in een handomdraai open. Moeiteloos, zonder kracht te zetten. Zo zijn colaflesjes en appelmoespotten gemakkelijker dan ooit te openen. Nooit meer last van verkramping in de handen.

Wat zijn de voordelen van schroefdekselopeners en schroefdopopeners?


Het geheim van een schroefdekselopener of schroefdopopener is de hefboomwerking. Hierdoor is er nauwelijks kracht nodig om flessen of potten open te draaien. Dit maakt de openers heel praktisch in het gebruik en handig voor allerlei doeleinden. Bij Huis & Comfort vindt u een selectie aan openers. Nuttig om thuis in het huishouden te gebruiken, op het kantoor, in een café of restaurant.

Schroefdekselopeners zijn ook te gebruiken als opener voor glazen potten. Dekselopener voor glazen met schroefdop nodig? Hier maakt u  ook eenvoudig een weckpot of jampot mee open. Soms door te draaien en bij andere openers tilt u het deksel simpelweg op.

Welke schroefdekselopeners en schroefdopopeners zijn er?


Bij Huis & Comfort hebben we een selectie aan verschillende schroefdekselopeners en schroefdopopeners. Hieronder een aantal voorbeelden van openers die bij ons te koop zijn:

Schroefdekselopener online kopen

  • Multi-dekselopener
  • Schroefdekselopener kopen ‘2 in 1’
  • Dekselopener
  • Vacuüm-dekselopener

Schroefdopopener kopen

  • Alles-opener ‘4 in 1’
  • Grappige flesopeners
  • Flessenopener ‘2 in 1

Met veel openers is meer dan alleen een pot of fles te openen. Ook qua formaat zijn er veel verschillende opties. Zowel grote als kleine potten en flessen zijn met deze tools open te maken. Huis & Comfort heeft een assortiment aan openers waarbij voor de beste kwaliteit is gekozen. Daarom komt u hier ook bekende merken als Leifheit en Genialo tegen. Producten om lang plezier aan te beleven en waar iedereen in huis iets aan heeft.

Schroefdopopener kopen voor ouderen? Ook voor ouderen of kinderen zijn onze openers ideaal. Dit scheelt hen veel kracht en maakt openen veel gemakkelijker.

Waar let je op bij het openen van een schroefdop of schroefdeksel?


Bij het openen van een pot of deksel zet u het gereedschap goed aan de rand vast. Zo is er altijd voldoende grip. Nu maakt u een trekkende of duwende beweging en komt de dop of het deksel los. Houd een fles of pot altijd vast bij het openen. Zo voorkomt u dat de inhoud uit de pot of fles komt. Wanneer u iets met de hand opent komt daar immers veel krachtig bij kijken, zeker bij een ietwat ongecontroleerde beweging.

Wat kun je met een schroefdekselopener of schroefdopopener?


Met één opener zijn vaak allerlei schroefdeksels en schroefdoppen te openen. Zeker wanneer u voor een ‘multi’ of ‘alles in één’ tool gaat. Hierdoor maakt u met één tool van alles open. De meeste tools doen dit door gebruik te maken van grip door een ribbelige rand of met een vacuüm- of hefboomwerking. Hierdoor krijgt u geen pijn meer in uw handen bij het openen. Heel praktisch, zeker als u regelmatig een pot of deksel opent.