Exclusieve actiedagen: 15% korting* - Code: 1502MH

Tafellopers

61 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 61 artikelen bekeken.

Koopgids - Tafellopers

Welke soorten tafellopers zijn er?

Tafellopers zijn smalle tafelkleden die meestal alleen een (meestal het middelste) deel van de tafel bedekken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, die vooral verschillen in het materiaal waaruit ze zijn gemaakt, maar ook in hun grootte (lengte, breedte), snit en natuurlijk hun ontwerp / patroon, net als bijna alle huishoudtextiel.

Materialen die worden gebruikt zijn voornamelijk katoen, linnen en polyester, waarbij elk van deze materialen specifieke voordelen heeft waaruit u kunt kiezen. Ook de grootte is een kwestie van smaak, maar u moet zich daarbij wel richten op de tafelmaat om een visueel samenhangend geheel te creëren. Hetzelfde geldt voor patronen en kleuren. Motieftafellopers, die geschikt zijn voor Pasen en Kerstmis, zijn bijzonder populair. Daarnaast zijn er ook neutrale patronen die de tafel ongeacht het seizoen kunnen versieren.

Er zijn ook verschillende soorten tafellopers: naast de klassieke rechthoekige variant zijn modellen met een puntige afwerking erg populair. Ze zien er erg elegant uit en geven een feestelijk gedekte tafel dat beetje extra.