Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 26-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Eet- & drinkhulpmiddelen

11 artikel(en)
Sorteren op

Waar moet ik op letten bij het kopen van eet- en drinkhulpmiddelen?

Een schort is niet alleen een handig hulpmiddel voor dagelijks gebruik voor kinderen, maar het behoort ook tot de belangrijkste eet- en drinkhulpmiddelen voor volwassenen om kleding te beschermen tegen vlekken tijdens het eten en drinken. Gezien de verscheidenheid aan opties, is het de moeite waard om de belangrijkste productkenmerken nader te bekijken om het model te vinden dat het beste bij u en uw behoeften past.

Allereerst zou u zich moeten afvragen of u de voorkeur geeft aan wegwerpproducten of herbruikbare producten. Beide varianten hebben hun voordelen: terwijl u met wegwerpschorten bespaart op schoonmaken en ze na gebruik weggooit, heeft u geen doorlopende kosten bij herbruikbare schorten.

De vorm heeft zowel betrekking op het uiterlijk als op de functionaliteit. Verschillende modellen kunnen hier ook scoren met verschillende voordelen, zoals hun grootte of bevestigingsmethode. Een grote schort lijkt - zoals de naam al doet vermoeden - op een grotere versie van de klassieke kinderschort. Hij kan comfortabel in de nek worden gesloten met klittenband en biedt een ruime bescherming aan de voorkant van het bovenlichaam tegen vlekken door eten en drinken van allerlei aard. Wegwerpschorten hebben een vergelijkbare vorm, maar ze hebben geen klittenbandsluiting, ze worden eenvoudig over het hoofd getrokken of aangedaan.

Tip: om niet alleen uw kleding, maar ook uw keuken en eetkamer te beschermen tegen kruimels, zijn modellen met een zogenaamde kruimelopvang aan te bevelen. Alle kruimels die anders op tafel of de vloer zouden belanden bij een hap van uw broodje, vallen automatisch in de opvangzak aan de onderkant van de schort. Dit bespaart u ook het vegen en schoonmaken, en dus tijd en moeite.

Een bijzonder elegante, omdat zeer discrete variant is het model in de vorm van een sjaal. Door zijn waterval-uitstraling is het op het eerste gezicht helemaal niet herkenbaar als kledingbescherming, wat door veel gebruikers zeer wordt gewaardeerd.