Helaas, uw browser is verouderd. Gelieve uw browser te actualiseren om een correcte weergave te krijgen.

Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt uw bon eenmalig vanaf een minimale bestelwaarde van € 39 bij een bestelling tot en met 31-10-2021. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. Vermeld bij uw bestelling uw voordeelcode, dan kunnen wij uw bon verrekenen. Als het aankoopbedrag lager is dan de minimale bestelwaarde als gevolg van een retour, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dit geval moet het bedrag van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. Graag uw begrip voor het feit dat de tegoedbon niet kan worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen en boeken zijn uitgesloten van de actie.

Geniale wasaccessoires

(12 items)
Meer weergeven

De was zonder wasaccessoires: wassen, drogen, strijken en… herhalen


Terwijl u de was aan het doen bent, vult de wasmand zich alweer met nieuwe was. Daar is helaas niet aan te ontkomen. Maar gelukkig kan u veel tijd en moeite besparen bij het wassen, drogen, strijken en… herhalen door slimme wasaccessoires te bestellen.

Welke soorten wasaccessoires bestaan er?


Neem een kijkje tussen het assortiment van Huis & Comfort om de volgende soorten wasgerei online te bestellen:

 • Wasmanden
 • Wasnetjes
 • Wasknijpers
 • Waslijnen
 • Wasorganizers
 • Droogballen
 • Droogrekken
 • Pluizenborstels

Welke slimme wasaccessoires heb ik nodig?


Welke praktische wasaccessoires u nodig heeft, hangt af van uw persoonlijke wensen, de beschikbare ruimte in uw huis en de apparaten die u wellicht al heeft. Heeft u geen droger of heeft u vaak veel kledingstukken over die niet meer in de droger passen of die niet in de droger mogen? Kies dan voor een praktisch wasvouwbord, een waslijn of opvouwbare truiendroger om uw was te laten drogen.

Wilt of kunt u niet altijd uw wasmachine gebruiken, verdiep u dan eens in de voorkeuren van een handwasmachine. Deze werkt zonder elektriciteit en is bijzonder eenvoudig in gebruik. Ideaal ook voor kampeerliefhebbers!

Welke wasaccessoires zijn nuttig voor mij?


We hebben allemaal wel eens kleding moeten weggooien vanwege een hardnekkende vlek. Een favoriet kledingstuk, waar u de rode wijn of inkt gewoon echt niet meer uit krijgt, wat u ook probeert… Probeer dan eens de snoerloze ultrasone vlekkenpen voor een perfect schoon resultaat, doordat de pen diep op de vlek indringt.

Wilt u graag verkleuring van kledingstukken tegengaan, maar niet steeds elk nieuw of felgekleurd kledingstuk apart hoeven wassen? Dan kunnen kleurvangdoekjes een uitkomst bieden. Stop deze bij uw was in de wasmachine, zodat het doekje de vrijgekomen kleurmoleculen kan opvangen, voordat de kleur in uw wasgoed trekt.

Van welk materiaal worden wasaccessoires gemaakt?


Onze wasvouwborden, wasmachinecovers, handwasmachines en wasknijpers zijn gemaakt van duurzaam kunststof. Andere wasaccessoires worden vaak gemaakt van stof, polyester of staal.

Hoe houd ik mijn wasmachine het langste goed?


Een wasmachine kopen is een flinke greep uit de portemonnee. Het is dan ook logisch dat u hier zo lang mogelijk mee wilt doen. Lees onderstaande tips daarom goed door om de levensduur van uw wasmachine te verlengen:

 • Maak regelmatig uw wasmachine en andere benodigdheden bij het wassen schoon en vergeet daarbij ook zeker het pluizenfilter niet.
 • Stop om slijtage te voorkomen de wasmachine niet al te vol in één beurt.
 • Controleer jaarlijks of uw wasmachine nog wel waterpas staat.
 • Bekijk af en toe even of de waterafvoerslang nog in orde is en vervang deze tijdig.

Hoe kan ik het geluid van mijn wasmachine dempen?


Om het geluid van uw wasmachine te dempen bestaan er verschillende opties. Zo kunt u een wasmachine cover aanschaffen, in een mooi ontwerp zoals ‘steen’ of ‘marmer’ om het trillen van de wasmachine te verminderen. De trillingsdempers bieden we per vier stuks aan en kunt u gemakkelijk bevestigen aan de voetjes aan de onderkant van de wasmachine.

Gelijk bruikbare wasaccessoires kopen? Blader door ons brede online assortiment aan nuttige wasaccessoires en laat u verrassen door de kwaliteit van de producten uit de online winkel van Huis & Comfort.