Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Geniale wasaccessoires

4 artikel(en)
Sorteren op

Kaufberatung – Slimme Wasaccessoires

Welke wasaccessoires zijn er?

In elk huishouden zijn wasverzorging en drogen van kleding taken die onvermijdelijk zijn en veel tijd kosten. Met slimme wasassistenten kunt u echter tijd en moeite besparen en het werk aanzienlijk vergemakkelijken.

[Het wassen en drogen van de was kan op verschillende manieren worden vereenvoudigd met onze](#Waar moet ik op letten bij de aanschaf van wasaccessoires?) slimme wasaccessoires, zoals het voorkomen van verkleuringen, speciale vlekbehandeling, drooghulpmiddelen, waslabels en nog veel meer.

Om verkleuringen te voorkomen, kunt u zogenaamde kleurvangers gebruiken, die het afgeven van nieuwe kledingstukken in de wasmachine voorkomen. Inkt-, koffie- of rode wijnvlekken kunnen behoorlijk hardnekkig zijn. Een effectieve manier om ze te verwijderen is ultrasoonbehandeling. Hiervan maken zogenaamde vlekverwijderingspennen gebruik, die op voorbehandelde textiel worden gebruikt en met ultrasone golven diep ingebed vuil verwijderen. Om pluisjes en het vasthouden van haren aan kleding te voorkomen, kunt u een wasbal in de machine doen. Zijn ruwe oppervlak houdt pluisjes en haren vast en houdt de was daarmee schoon.

Vooral bij kleine stukken zoals sokken, washandjes en ondergoed duurt het lang om ze op te hangen en vereist veel wasknijpers. Met de kleingood-droger bespaart u zowel tijd als wasknijpers, want u kunt de wasstukken eenvoudig in de gleuf klemmen en ze daar paar voor paar of anders vooraf sorteren om te drogen.

Soms is het niet de hoeveelheid was die veel werk oplevert, maar individuele kledingstukken die bijvoorbeeld gemaakt zijn van bijzonder gevoelig materiaal of dringend nodig zijn. Voor deze gevallen is een handwasmachine aan te raden, die eenvoudig en zonder elektriciteit kan worden bediend. Voor het zachte drogen is een zogenaamde truiendroger handig, waarop het kledingstuk kan worden uitgespreid op zijn gewelfde netstructuur. Op deze manier kunnen wollen kledingstukken en andere fijne materialen snel en voorzichtig worden gedroogd. Na het drogen kunt u de T-shirts, truien of handdoeken eenvoudig opvouwen - met het wasvouwplankje is dat een fluitje van een cent.

Het markeren van kledingstukken voor de kleuterschool of het verpleeghuis met namen kan erg vervelend zijn. Dit kan veel gemakkelijker en sneller met zelfklevende waslabels. Ze zijn gemaakt van kunststof folie en kunnen eenvoudig worden gestreken.