Bestel nu en betaal geen verzendkosten* - Code: 24VKF

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 18-04-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Wasmanden

7 artikel(en)
Sorteren op

Aankoopadvies - Wasmand

Uit welke materialen bestaan wasmanden?

Wasmanden zijn essentiële items voor de verzorging en het drogen van wasgoed en kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen. Bijzonder gangbaar zijn wasmanden van kunststof. Ze zijn uitstekend geschikt voor het vervoeren van wasgoed en zijn gemakkelijk schoon te maken als ze vuil worden. Vooral bij het vervoer van nat wasgoed moet echter worden gelet op de maximale draagkracht van de mand. Als alternatief zijn er wasmanden van katoen, die zijn voorzien van een handvat van hout of aluminium voor het dragen. Sommige kunnen worden afgesloten met een touwtje, zodat het wasgoed in de badkamer wordt beschermd tegen nieuwsgierige blikken en onaangename geuren insluit.

Wasmanden voor het verzamelen van wasgoed kunnen ook worden gemaakt van rotan, hout of roestvrij staal. Vaak bevindt zich aan de binnenkant van de mand een uitneembare linnen zak of stoffen tas waarmee u het wasgoed naar de wasmachine kunt vervoeren zonder het in een andere mand te hoeven overgieten. Bijzonder hygiënisch: u kunt de uitneembare linnen of stoffen zak indien nodig wassen.