Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Koffiezetapparaten

12 artikel(en)
Sorteren op

Koffiezetapparaten - Veelgestelde vragen

Welke soorten koffiezetapparaten zijn er?

Koffiezetapparaten zijn keukenapparaten die bijna in elk huishouden te vinden zijn. Toch zijn er grote verschillen tussen de verschillende soorten koffiezetapparaten:

Filterkoffiezetapparaten zijn de klassiekers onder de koffiezetapparaten. Hier wordt het verwarmde water door de met koffiepoeder gevulde filter gepompt, van waaruit het in de kan druppelt.

Halfautomatische espressomachines (ook bekend als espressomachines) zijn apparaten waarbij de filterhouder handmatig wordt gevuld met koffie- of espressopoeder en vervolgens in het apparaat wordt vergrendeld. Sommige modellen hebben een ingebouwde koffiemolen en/of een geïntegreerd melkschuimsysteem voor de bereiding van cappuccino en latte macchiato.

Met een volautomatische koffiemachine kunt u met één druk op de knop een grote verscheidenheid aan koffiespecialiteiten bereiden. Dankzij de ingebouwde melkopschuimer heeft u de keuze tussen gewone koffie, cappuccino, latte macchiato en espresso, en u kunt ook de sterkte en hoeveelheid koffie kiezen. Het koffiepoeder wordt vóór elke bereiding vers gemalen.

Pad-ondersteunde koffiezetapparaten zijn gemakkelijk te gebruiken en bereiden altijd 1 (of maximaal 2) kopjes koffie tegelijk. Het poeder bevindt zich in zogenaamde pads die individueel in het apparaat worden geplaatst. Ze worden met hoge druk door het verwarmde water gepompt.

Koffiecapsulemachines zetten warme dranken op basis van espresso. Hiervoor worden capsules in het apparaat geplaatst, die aan de bovenkant worden doorboord. Via deze opening wordt het water gepompt, dat via de onderkant van de capsule als koffiespecialiteit in de kop wordt geleid.