Bestel nu en betaal geen verzendkosten* - Code: 24VKF

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 18-04-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Mixers & mengers

11 artikel(en)
Sorteren op

Koopgids - Mixers & Roerapparaten

Hoeveel watt moet een roerapparaat hebben?

Deze vraag kan niet eenduidig worden beantwoord. Ten eerste is het vermogen in watt geen enkelvoudige kwaliteitsmaatstaf voor keukenapparatuur in het algemeen en roerapparaten in het bijzonder, maar geeft het alleen het vermogen (stroomverbruik) aan. Minstens zo belangrijk is het aantal omwentelingen per minuut. Ten tweede hangt het af van het doel waarvoor je het roerapparaat voornamelijk wilt gebruiken.

Als je af en toe alleen slagroom wilt kloppen of lichte deegwaren wilt bereiden, kun je prima uit de voeten met een instapmodel met maximaal 450 watt en ongeveer vijf snelheidsstanden. Zwaardere deegsoorten zoals gistdeeg vereisen echter meer kracht. Hiervoor moet het roerapparaat minstens 450 watt hebben en bij voorkeur 6 tot 7 beschikbare snelheidsstanden. Voor het vermalen van bijzonder harde ingrediënten zoals noten wordt zelfs een nog hoger wattage van minstens 600 watt aanbevolen.