Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Slakommen

5 artikel(en)
Sorteren op

Stijlvol en functioneel: de slakom

Hoe gemakkelijker de bereiding en het bewaren van gezonde salades zijn, hoe gemakkelijker het is om ze op te nemen in het voedingsschema van het hele gezin. Bij dit streven zijn slakommen een grote hulp, omdat de salade erin bereid en geserveerd kan worden. Of het nu gaat om een bijgerechtsalade voor meerdere personen of een grote salade als hoofdmaaltijd voor één persoon, een slakom biedt plaats aan allerlei soorten salades. Bekijk ons assortiment en bestel online een slakom of een handige set kommen!

Elke slakom in ons assortiment is gemaakt van hygiënisch, voedselveilig materiaal dat in de vaatwasser kan worden gereinigd, maar ook met de hand kan worden gewassen. Sommige kommen zijn zelfs geschikt voor de vriezer. Naast modellen van glas zijn er ook varianten van kunststof en roestvrij staal, met of zonder deksel. De grootte en vorm van een slakom zijn ontworpen om de salade direct in de kom te mengen. Slakommen zijn meestal ontworpen om goed te passen bij veel verschillende serviesontwerpen, zodat de salade direct in de slakom kan worden geserveerd.