Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Schalen & kommen

45 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 45 artikelen bekeken.

Schalen & Kommen - Veelgestelde vragen

Welke soorten schalen en kommen zijn er?

Schalen en kommen zijn veelzijdige serviesstukken die in elk huishouden te vinden zijn. Hoewel beide termen vaak door elkaar worden gebruikt, verschillen de twee vormen van servies wel in vorm. Zo zijn kommen diep, hebben ze hoge wanden en zijn ze rond en geschikt voor het bereiden en serveren van grotere hoeveelheden. Aan de andere kant zijn schalen eerder plat en breed en bieden ze - afhankelijk van het model - soms slechts ruimte voor één portie.

Naast de gebruikelijke mengkommen en universele schalen die worden gebruikt bij het bereiden en serveren, zijn er speciale kommen voor specifieke gerechten. Velen van hen geven hun toepassing al aan in de naam. Hieronder vallen onder andere:

  • Saladeschalen

  • Mueslischaaltjes

  • Fruitschalen

  • Dipschalen

  • Gebaksschalen

  • IJscoupes

Daarnaast zijn er kommen met speciale functies, zoals de thermoskan. Hun taak is om warme gerechten warm en koude gerechten koud te houden. Dit lukt hen met hun dubbele wand en een goed afsluitend deksel. Ze lenen zich bijvoorbeeld goed om eten warm te houden wanneer kinderen op verschillende tijden uit school komen. Zo hoeven de gerechten niet opnieuw opgewarmd te worden en behouden ze hun smaak en de aanwezige vitamines.