Voorjaarsdecoraties

12 artikel(en)
Sorteren op

Koopadvies - Lenteversiering

Welke lenteversiering is geschikt voor de tuin?

Een mooie lenteversiering voor buiten zijn tuinprikkers. De figuren of motieven zijn bevestigd aan lange staven en kunnen eenvoudig in bloembedden of plantenbakken worden gestoken, waardoor ze voor een lenteachtige sfeer op het balkon, het terras of zelfs in de voortuin zorgen. Tuinprikkers met diermotieven zoals een vlinder, ganzen of andere vogels zijn bijzonder populair. Maar ook gestileerde bloemen en andere lentemotieven zijn uitstekend geschikt als tuindecoratie. Een echte klassieker, niet alleen voor kinderen: vrolijk gekleurde windmolens met draaiende wieken die altijd de aandacht trekken.

Als het in het voorjaar warmer wordt en u de eerste zonuren buiten kunt doorbrengen, is het ook tijd om de tuintafel op te fleuren. Met een praktische tafelzeil met lentemotieven en kunstbloemen in een mooie pot voelt u zich hier meteen op uw gemak. Bijzonder geliefd zijn vroege bloeiers zoals sneeuwklokjes, tulpen, ranonkels of viooltjes, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren in de online winkel van Huis & Comfort. Handig: Op verzoek begeleiden de kunstbloemen u de hele zomer door - zonder enige verzorging.

En heel belangrijk: Net als elke decoratie die u buiten wilt plaatsen of ophangen, moet de lenteversiering ook bestand zijn tegen weer en wind. Dit betekent dat ze regen en wind op onbedekte plaatsen moet kunnen weerstaan en - afhankelijk van wanneer u met de lenteverfraaiing begint - ook vorstbestendig moet zijn.