Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Tuindecoratie

158 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 158 artikelen bekeken.

Koopgids - Tuindecoratie

Waar moet ik op letten bij het kopen van tuindecoratie?

Met de juiste decoratie kun je van je tuin een ware oase van welzijn maken, waarin je na gedane arbeid kunt ontspannen en zoveel mogelijk tijd wilt doorbrengen. Hoe en waarmee je je tuin decoreert, hangt natuurlijk af van je persoonlijke smaak en de grootte en inrichting van je buitenruimte. Maar als je bij het kopen van tuindecoratie enkele tips volgt, staat niets je droomtuin met een gevoel van welzijn meer in de weg.

Een tuin wordt pas echt mooi met de juiste verlichting, die ook bij schemering of op zwoele zomeravonden op paden en terrassen voor gezellig licht zorgt. Voor de verlichting van paden en borders zijn zonnelampen (al dan niet met bewegingssensor) geschikt, en voor het terras zijn lichtslingers verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren. Veel tuindecoratie-ideeën zijn niet alleen mooi, maar hebben ook een praktische functie, zoals weerstations, vuilnisbakstickers, bloempotten en klimrekken. Deze rekken bieden u de mogelijkheid om uw tuin op een mooie manier naar uw persoonlijke wensen in te richten en te vergroenen. Zorg ervoor dat de plantenbakken en klimrekken aansluiten bij de behoeften van de gewenste planten, zodat je er lang plezier van zult hebben. Overigens: Klimrekken lenen zich ook uitstekend om balkons ruimtebesparend te vergroenen en fungeren bovendien als afscheiding.

Tuinbeelden zijn bijzonder populair als tuindecoratie. Hieronder vallen allang niet meer alleen de klassieke tuinkabouters, die overigens weer helemaal in de mode zijn, maar ook dierenfiguren in allerlei soorten om neer te zetten of als tuinprikker. Of het nu een kikker, een vos, een schildpad of een kat is: kies de figuren naar jouw persoonlijke smaak en stem de motieven en stijl af op je beplanting en tuininrichting. Blijf in één stijlrichting of themawereld om een aangename en ontspannen sfeer te creëren. Over sfeer gesproken: windspelen zijn uitstekend geschikt om een zachte achtergrondgeluid te creëren dat perfect harmonieert met het ontspannende effect van de tuin. Ze zijn verkrijgbaar als tuinprikkers met vlaggetjes of windmolentjes voor de bloembedden of als klassieke hangende windspelen.