Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 14-06-2023. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

Bakblikken & grillmanden (20 items)

Meer weergeven

Koopadvies - Bakblikken & grillmanden

Bakplaten & grillmanden in verschillende soorten!


Bakplaat of grillmand kopen? Huis & Comfort heeft allerlei varianten beschikbaar. Specifiek toepasbaar voor uw eigen situatie. Kijkt u al uit naar die kenmerkende bak- of braadgeur? Maak uw bestelling compleet en gaat er direct mee aan de slag. Door een rooster of druipgaten is het mogelijk om te grillen in plaats van te sudderen of bakken. Dit maakt het mogelijk om iets smakelijks op de barbecue of in de oven te bereiden. Gaat u voor een gesloten bakplaat? Dan is het mogelijk om de warmte vast te houden en egaal te verdelen. Iets dat met name bij deegwaren of kleinere stukken vlees en groente handig is.

Welke bakplaat of grillmand heb ik nodig?


Kies er een bakplaat met deksel of met gaten, een diepe, ronde, geperforeerde of uitneembare variant. De een is geschikt voor worstjes, een braadstuk of andere vleessoorten. Terwijl de ander beter is voor groenten, bakwaren als een cake of om warmtebestendig servies op te zetten en een gerecht warm te houden.

Welke bakplaten en grillmanden zijn er beschikbaar?


Bij Huis & Comfort vindt u bakplaten voor de BBQ, grill, oven en andere apparatuur. Geschikt voor verschillende doeleinden. Denk aan het maken van pizza’s, een lekker stukje vlees en voor allerlei bakwaren. Dat krokante laagje is voor u geen enkel probleem met de bakplaten en grillmanden van Huis & Comfort!

Een aantal bakplaten en grillmanden om bij Huis & Comfort te kopen:

Bakplaat kopen

  • Geperforeerde bakplaat
  • Glazen bakplaat
  • Uitneembare bakplaat

Grillmand kopen

  • Grillmand groenten of vlees
  • Ronde grillmand
  • Krokant-grillmatje

Waar moet ik op letten bij het kopen van een bakplaat?


De maatvoering en materiaalsoort zijn het belangrijkst bij een bakplaat. Met de juiste maatvoering weet u zeker dat de bakplaat in de oven of op een grill en BBQ past. Daarnaast is het goed om op de materiaalsoort te letten. Ieder materiaal heeft een eigen maximumtemperatuur. Check dit even! Zo garandeert u dat het materiaal tegen deze temperatuur bestand is. Bakplaat rond, rechthoek of vierkant? Ook uit de vorm is te kiezen.

Wat is belangrijk bij het kopen van een grillmand?


Bij een grillmand let u ook op het materiaal. Voor welke warmtebronnen is het geschikt en past de grillmand in de oven, grill, BBQ of magnetron? Dit is waar u een grillmand op selecteert. Het apparaat waarin of waarop u hem plaatst.

En wat gaat u exact bereiden met de grillmand, het grillmatje of grillrooster? Voor verschillende gerechten en ingrediënten zijn er specifieke grillmanden. Gelukkig zijn de meeste grillmanden voor allerlei toepassingen geschikt. Grillmand rond, rechthoek of vierkant? Selecteer ook op de vorm!

Hoe maak ik een bakplaat of een grillmand schoon?


Kies een bakblikken of grillmand die eenvoudig is schoon te maken. Gaat u voor een gesloten bakplaat? Zo is een plaatoven of grillplaat met antiaanbaklaag gemakkelijker te reinigen dan een grillrooster. Terwijl het rooster misschien prettiger is voor vleesgerechten. Dit is een afweging die u zelf maakt.

Heeft u de juiste schoonmaakmiddelen in huis? Dan maakt het eigenlijk niet uit welke bakplaat of grillmand u heeft. Gebruik een schuursponsje van nylon om het materiaal te beschermen. Ga voor een schuursponsje van metaal als het materiaal hard genoeg is. Zo is het mogelijk om aangekoekt vuil te verwijderen. Doe dit met heet water en een beetje afwasmiddel. Na de schoonmaak is uw bakplaat of grillmand weer helemaal fris.