Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Huidverzorgingsproducten

125 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 125 artikelen bekeken.

Bescherm uw huid tegen belasting met onze dagcrèmes en andere dagelijkse verzorgingsproducten

Stress en slaapgebrek, evenals externe invloeden, eisen dagelijks hun tol van de gezichtshuid. Een perfecte huid bereikt u dan ook alleen met de juiste dagelijkse verzorging. Diepwerkende serums en vochtinbrengende dagcrèmes dienen dagelijks 1 tot 2 keer te worden aangebracht. Verwijder ook vervelende gezichtshaartjes en gun uzelf af en toe een poriënreinigende gezichtssauna. Zo voorkomt u rimpelvorming en behoudt u een jeugdige uitstraling.

De huid van het gezicht staat meer bloot aan externe invloeden dan enig ander deel van het lichaam. Ze wordt gedurende de dag blootgesteld aan agressieve uv-stralen van de zon en in de winter aan grote kou. Bovendien wordt ze belast door een gebrek aan slaap of grote stress. Extra over- of onderactiviteit van het lichaam kan ervoor zorgen dat de huid van sommige mensen te droog is en die van anderen te vet. Om ervoor te zorgen dat uw huid toch zacht aanvoelt en geen rimpels of onzuiverheden vertoont, is regelmatige gezichtsverzorging noodzakelijk. Naast nachtelijke verzorging speelt dagelijkse verzorging met hoogwaardige dagcrèmes en andere behandelingen hier een belangrijke rol.