Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 26-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Kussens

93 artikel(en)
Sorteren op
Rosenbettwaesche

U hebt 40 van 94 artikelen bekeken.

Aankoopgids - Sierkussens

Welke soorten sierkussens zijn er?

Sierkussens hebben - zoals de naam al aangeeft - in de eerste plaats een decoratief doel. Toch verschillen ze op veel manieren, zoals waar ze typisch worden geplaatst. Binnen het assortiment woonaccessoires onderscheiden we onder andere bankkussens, sierkussens voor op bed of buitenkussens.

Naast hun decoratieve functie kunnen sierkussens ook een praktisch doel dienen en natuurlijk ook dienen als hoofd- of knuffelkussens. Omdat ze aanzienlijk kleiner zijn dan de gewone kussens op bed, zijn ze ook uitstekend geschikt als ondersteunende nek- of rugkussens - zowel thuis als onderweg.