Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 26-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Onderzetters

11 artikel(en)
Sorteren op

Onderzetters in huis beschermen uw meubilair

Onderzetters bieden u dagelijks goede diensten: of het nu in de keuken is of bij het serveren van maaltijden in familieverband, onderzetters voorkomen schade aan oppervlakken door intense hitte. Ook bij het entertainen van uw gasten blijken onderzetters bijzonder handig. Ze dienen als plek om glazen en bekers neer te zetten. Bovendien vervullen moderne onderzetters ook een decoratieve functie.

Onderzetters blijken onmisbaar om hoogwaardige tafels en oppervlakken te beschermen. In de keuken gebruikt u pannenonderzetters om hete potten en pannen veilig op het aanrecht te kunnen plaatsen. Als u het afwassen van serveerschalen wilt vermijden en u heeft fraai kookgerei, serveert u eenvoudig en ongecompliceerd maaltijden in pannen en potten. U plaatst ze gewoon op pannenonderzetters op de eettafel.

Onderzetters voor de keuken en de eettafel

Huis & Comfort biedt innovatieve onderzetters voor kookgerei en andere hete voorwerpen die zijn voorzien van een speciale coating. Deze coating is gemaakt van hittebestendig en isolerend aluminium. Het zorgt ervoor dat de oppervlakte waarop u hete objecten plaatst, de warmte niet opneemt en dus onbeschadigd blijft. Daarnaast bieden we ook praktische pannenonderzetters gemaakt van bewezen natuurlijke materialen zoals riet, stro, hout en kurk. Veel van deze modellen zijn bijzonder decoratief en zorgen voor een mooie, licht rustieke sfeer. We raden ook onze vilten onderzetters in de vorm van bloemen aan. Deze items hebben twee functies: ze zijn handig als onderzetter aan tafel en in de keuken. Bovendien kunnen ze ook dienen als bescherming voor uw kookgerei. Plaats de vilten bloemen gewoon tussen potten en pannen die u opbergt in planken of laden. Zo krast uw waardevolle kookgerei niet en blijft het lang mooi. Onderzetters voor pollepels en andere roerbenodigdheden zijn buitengewoon praktisch. Door ze te gebruiken blijft het gebied rond de kookplaten altijd schoon, waardoor u onnodig schoonmaken kunt vermijden. Deze onderzetters hebben meerdere inkepingen, zodat u er tot drie pollepels tegelijk in kunt plaatsen.

Smaakvolle glasonderzetters

Water- en wijnglazen laten snel lelijke kringen achter op meubelstukken. Deze kunnen vaak nauwelijks worden verwijderd, zelfs niet na intensief poetsen met meubelpoets. Daarom is het raadzaam om altijd glasonderzetters te gebruiken. Bij Huis & Comfort vindt u stijlvolle onderzetters die geschikt zijn voor glazen van elke vorm. Ze zijn gemaakt van glas, hout of stof. Kleine kanten onderzetters hebben een exclusieve uitstraling en passen perfect bij een klassieke inrichting. Ook originele stoffen onderzetters met opvallende motieven zijn verkrijgbaar. Zo zorgt u bijvoorbeeld met onderzetters in de vorm van schattige dieren zoals lieveheersbeestjes voor een blikvanger die zowel kinderen als volwassenen aanspreekt. Natuurlijk kunnen deze onderzetters eenvoudig worden gewassen en gestreken. Veel modellen zijn zelfs geschikt voor machinewas tot 40 graden. Setjes onderzetters zijn bijzonder voordelig. Het is dus verstandig om bij glasonderzetters meteen meerdere sets tegelijk te kopen. Zo bent u als perfecte gastvrouw goed voorbereid op grote feesten en evenementen. Bestel nu hoogwaardige onderzetters bij Huis & Comfort!