Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Serveeraccessoires

14 artikel(en)
Sorteren op

Aankoopgids - Serveeraccessoires

Welke soorten serveeraccessoires zijn er?

Serveeraccessoires maken het serveren en presenteren van eten en drinken gemakkelijker. Terwijl praktisch gebruik voorop staat bij het serveren, heeft het servies ook een decoratieve functie, aangezien het oog nu eenmaal mee-eet.

Voor het serveren, het comfortabel verplaatsen van gerechten naar hun plaats, zijn er verschillende opties, zoals serveerwagens en dienbladen. Serveerwagens hebben als voordeel dat ze ruimte bieden voor meerdere borden en schalen en zich gemakkelijk laten verplaatsen zonder veel kracht of behendigheid te vereisen. Voor de meer ervaren personen of kleinere items is een dienblad vaak voldoende om gerechten en dranken naar de gewenste plek te vervoeren. Daar kunnen de gerechten dan worden neergezet en opgediend op een bijzettafel of een grote tafel. Hiervoor zijn bijvoorbeeld serveerplaten en -schalen, manden of etagères geschikt. Terwijl borden en schalen eerder geschikt zijn voor warme gerechten, worden manden en etagères meestal gebruikt voor het serveren van koude gerechten.

Tip: Etagères zien er mooi uit en kunnen zeker ook dienen als puur designobjecten of voor andere doeleinden worden gebruikt. Sieraden of kleine verzamelobjecten kunnen hier even goed worden tentoongesteld, waarvan u graag wilt genieten.