Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 35 eenmalig bij een bestelling tot en met 06-06-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Keukenrekjes (39 items)

Meer weergeven

Optimaal uw keuken benutten met praktische keukenrekjes


Irriteert u zich regelmatig aan de steeds verder uitpuilende keukenkastjes? Of zou u graag meer kastruimte willen om al uw keukenspullen netjes op te bergen? Of u nou een professionele chef bent of thuis voortvarend aan de slag gaat als amateurkok, laat onze praktische keukenrekjes u helpen bij het optimaal indelen van uw keuken, zodat u al uw spullen altijd gemakkelijk terug kunt vinden en uw keuken er heerlijk schoon en verzorgd uitziet.

Wat is het voordeel van keukenrekjes?


Door verschillende soorten keukenrekjes te gebruiken, kunt u letterlijk elke centimeter in de keuken benutten. Een rekje aan de wand, een aantal in de kast en een keukenrekje van verschillende verdiepingen in een onbenutte hoek. Door uw spullen in keukenrekjes op te bergen, ligt er geen rommel meer op uw werkblad en kunt u uw volledige werkblad gebruiken om te koken en bakken. Door voor elke categorie een eigen keukenrekje of schapje van een keukenrek te gebruiken, schept u een prettig overzicht in de indeling van uw keuken.

Welke soorten keukenrekjes bestaan er?


Bij het kopen van keukenrekjes, komt u de volgende verschillende soorten keukenrekjes tegen:

  • Staande keukenrekken
  • Hangende keukenrekken
  • Wandrekken
  • Stellingen en stapelrekken
  • Kleine keukenrekjes
  • Kruidenrekjes
  • Draaiplateaus en carrousel organizers

Of kies voor een moderne keukentrolley. Deze innovatieve roltafel wordt ook wel een butler genoemd en is een handige aanvulling voor de ruimte in uw keuken. Vul de trolley met producten die u nergens kwijt kan, gebruik de bovenkant als werkblad of om het eten op te dienen. U rolt de keukentrolley zo over de vloer naar de eettafel, de zithoek of het balkon, dus u kunt er ook een maaltijd of de drankjes voor de gasten op presenteren.

Wat kan ik in een keukenrekje bewaren?
U kunt online keukenrekjes bestellen, waarin u alles kunt bewaren wat u maar wilt of u kunt gaan de keuze maken voor een keukenrekje specifiek voor bepaalde doeleinden. Zo kunt u bij Huis & Comfort terecht voor keukenrekjes speciaal bedoeld voor borden, pannen, deksels of kruiden. Bovendien bestaan er ook keukenrekjes met een handig systeem voor afvalscheiding.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een keukenrekje?


Let bij het bestellen van een keukenrekje altijd even goed op de breedte, lengte en hoogte van het rekje. Meet op of deze goed in of op uw kast past. Kijk ook eens naar keukenrekjes met een rails of haak om keukenproducten op te hangen of naar een hangrekje aan een hoge kast of plank. Controleer ook altijd even of het rekje dat u heeft uitgekozen wel geschikt is voor de keuken, makkelijk te monteren, goed reinigbaar en hittebestendig is. Denk ten slotte ook even goed na over welk materiaal uw voorkeur heeft.

Van welk materiaal worden keukenrekjes gemaakt?


Naast het grote aanbod aan roestbestendige metalen keukenrekken in ons assortiment, verkopen wij ook keukenrekjes van beton, bamboe, kunststof en hout materiaal.