Bestel nu en betaal geen verzendkosten* - Code: 24VKF

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 18-04-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Pannen

49 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 49 artikelen bekeken.

Welke soorten pannen zijn er beschikbaar?

Een pan is niet zomaar een pan, want bij dit geliefde kookgerei zijn er aanzienlijke verschillen te ontdekken. Deze verschillen manifesteren zich vooral in de grootte, vorm en het materiaal waaruit ze vervaardigd zijn. Dankzij deze factoren zijn pannen geschikt voor verschillende culinaire doeleinden. De allround helden van de keuken zijn de braadpannen. Deze veelzijdige pannen zijn ideaal voor krachtig aanbraden en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van klein tot groot, en in zowel ronde als vierkante vormen. Ze kunnen al dan niet voorzien zijn van een antiaanbaklaag en worden vervaardigd uit diverse materialen, zoals aluminium, gietijzer of roestvrij staal.

Als u van plan bent om de pan na het koken rechtstreeks op tafel te serveren, zodat iedereen zichzelf kan bedienen, zijn er speciale serveerpannen beschikbaar. Deze pannen overtuigen niet alleen met hun visueel aantrekkelijke uiterlijk, maar ook met handige handvatten waarmee ze veilig kunnen worden getransporteerd. Naast diverse groottes en vormen zijn serveerpannen te verkrijgen in verschillende materialen, zoals roestvrij staal, gegoten aluminium of gietijzer. Sommige serveerpannen zijn zelfs geschikt om in te braden. Aan de andere kant blinken braadpannen uit in het langzaam en gelijkmatig garen van vlees. Ze zijn meestal diep van vorm, rond of vierkant, en vaak voorzien van een deksel. Als u een alternatief voor de klassieke grill zoekt, zijn er grillpannen beschikbaar. Deze pannen zijn voorzien van grillstrepen die bij het bereiden van steaks en worstjes zorgen voor het kenmerkende grillpatroon.

Uit de Aziatische keuken komen woks. Deze grote pannen zijn ideaal voor verschillende kooktechnieken, zoals roerbakken, blancheren, frituren en koken. Net als braadpannen en vierkante pannen zijn woks verkrijgbaar in diverse materialen, zoals gegoten aluminium of gietijzer. Als u zin heeft in overheerlijke Franse crêpes, dan kunt u deze snel en eenvoudig bereiden met een crêpepan. Deze pannen zijn bijzonder plat van ontwerp en zijn meestal voorzien van een antiaanbaklaag om te voorkomen dat het delicate deeg aan de pan blijft kleven.