Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 26-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Potsets

14 artikel(en)
Sorteren op

Koopadvies - Pannensets

Praktisch en betaalbaar: de juiste pannenset voor elk huishouden

Thuis koken is een trend en steeds meer mensen hechten waarde aan het gebruik van verse, gezonde en lokale ingrediënten in plaats van te vertrouwen op kant-en-klare of diepvriesproducten. Wie dagelijks vers kookt, heeft verschillende pannen nodig waarin gerechten optimaal kunnen worden bereid. Als u voor het hele gezin kookt of gasten culinair wilt verwennen, hebt u een groter aantal hoogwaardige kookgerei nodig. U moet altijd voldoende pannen tot uw beschikking hebben, zodat alle gerechten parallel kunnen worden bereid en tegelijkertijd kunnen worden geserveerd.

Een ruime keuze aan pannensets

Bij ons vindt u een ruime keuze aan pannensets. Ons assortiment varieert van eenvoudige basissets met drie pannen tot professionele sets met tal van individuele onderdelen. In elke pannenset vindt u pannen van verschillende groottes. Sommige sets bevatten ook pannen of stoofschotels. Veel van de aangeboden pannensets bestaan uit hoogwaardige roestvrijstalen pannen met hittebestendige glazen deksels. Sommige pannen hebben geëmailleerde sandwichbodems en zijn uitstekend geschikt voor waterbesparende en vitaminerijke bereiding. Voor koks die van een wat nostalgische uitstraling houden, bieden wij pannensets van geëmailleerd gietijzer met prachtige decoratiemotieven aan. Bij ons kunt u ook een koperen pannenset vinden, evenals pannen van gegoten aluminium. Ontdek ons gevarieerde assortiment en bestel de pannenset van uw keuze gemakkelijk online.

Pannensets voor alle soorten kookplaten

In ons uitgebreide assortiment vindt u pannen voor elk type kookplaat. We hebben ook inductiegeschikte modellen voor u beschikbaar. De pannen zijn van hoge kwaliteit en ontworpen voor langdurig, veelvuldig gebruik. Over het algemeen kunnen ze probleemloos in de vaatwasser worden gereinigd. Meestal is er een uitgebreide beschrijving bij de pannenset gevoegd waarin staat welke gerechten u het beste kunt bereiden met de afzonderlijke onderdelen van de set. Met onze pannensets wordt koken ook voor beginners en hobbykoks een plezier!