Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 35 eenmalig bij een bestelling tot en met 06-06-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Servies & bestek (117 items)

Meer weergeven

Zo koopt u het beste eet- en drinkgerei voor uw keuken


Goed keukengerei is een essentieel onderdeel van uw keuken. Het wordt echter vaak over het hoofd gezien. Dit terwijl goed keukengerei uw dagelijks leven zoveel fijner en makkelijker kan maken. Handig en praktisch servies en bestek versnellen het afwassen. En mooie glazen of een servies en bestekset maken van elke maaltijd tot een speciale gelegenheid.  Daarom presenteren wij u graag onze selectie eetgerei en drinkgerei. Wij geven u ook graag wat tips welk keukengerei u echt nodig heeft.

Welke keukengerei bestaat er voor eten en drinken?


Koken is een dagelijks onderdeel van ieders leven. Keukengerei zal daarom niet iets nieuws zijn. Maar kan het daardoor juist voorkomen dat u, uit gewoonte, niet let op passend en compleet drink- en eetgerei. Vooral als u bijvoorbeeld verhuist. Daarom geven wij hier een handig lijstje van eetgerei en drinkgerei die u niet mag vergeten:

  • Servies en bestek. Hieronder vallen eetgerei als borden, messen, vorken en lepels en drinkgerei als glazen en kannen. Koop goede kwaliteit bestek en u heeft er jaren plezier aan. Er zijn ook meerdelige sets die u kunt kopen. Hiermee heeft u gelijk een goede basis aan keukengerei.
  • Snijplanken. Snijplanken zijn vooral van belang voor een goede hygiëne in de keuken. Extra tip: schaf meerdere snijplanken aan zodat u geen groente hoeft te snijden op dezelfde plank als de kip.
  • Keukengerei. Hier vallen o.a. houten lepels en spatels onder. Ook speciale koksmessen voor het bereiden van je eten kunt u als keukengerei zien. Hittebestendige lepels en messen speciaal voor vlees zijn erg handig voor het koken. Er zijn zelfs hele snijsets beschikbaar.
  • Potten en pannen. Een aantal verschillende potten en pannen aanschaffen maakt het koken veel makkelijker. Een koekenpan is onmisbaar voor het bakken van eieren en vlees.
  • Een waterkoker. Een waterkoker is niet alleen handig als u van thee houdt, ook het koken wordt eenvoudiger en sneller. Voorgekookt water zorgt ervoor dat uw pasta of eieren veel sneller gekookt zijn.

Hoe organiseert u uw eetgerei en drinkgerei het beste?


Nadat u uw keukengerei heeft aangeschaft, is het ook belangrijk om deze goed op te bergen. Zo gaan de artikelen niet alleen langer mee, maar bespaart u ook een hoop opbergruimte in uw keuken. Wij hebben een aantal opbergtips voor u:

  • Hang al uw pollepels, spatels en andere gerei aan haakjes in uw keukenkastjes. Op deze manier zijn deze makkelijk te vinden. Ook beschadigen ze minder snel dan wanneer ze in een lade liggen.
  • Schaf een rekje aan waarop u uw borden rechtop kunt opbergen. U bespaart daarmee ruimte en kunt gemakkelijker bij uw servies. Vooral voor design borden is dit ook een beter manier om deze minder snel te laten beschadigen.
  • Ook een tijdschriftenrek is ideaal voor het opbergen van uw keukengerei. Een rek is vooral ideaal voor snijplanken. Zo kunnen de snijplanken ook goed onderscheiden worden van elkaar qua functie. Dit zorgt weer voor een goede hygiëne in de keuken. 
  • Schaf wat artikelen aan speciaal voor de magnetron. U kunt veel tijd besparen door de magnetron op te nemen in uw kookroutine. Speciale opwarmzakken en magnetronbestendige schalen en pannen zijn multifunctioneel. Multifunctionele artikelen kunnen zo makkelijk meerdere keukengerei vervangen.

Welke keukengerei voor eten en drinken heeft u nodig?


Het is een goed idee om te beginnen met de bovengenoemde selectie eetgerei en drinkgerei aan te schaffen. Deze vormen een goede basis.

Welk kook- en keukengerei u nog meer kunt aanschaffen, ligt aan uw persoonlijke wensen. Houdt u van Scandinavisch design? Er zijn veel mooie borden, glazen en zelfs flessen in die stijl. Wilt u graag duurzaam bezig zijn tijdens het koken? Dan kunnen opbergbakjes, herbruikbare flesjes en zelfs serveerlepels gemaakt van duurzaam materiaal iets voor u zijn.

Wat uw wensen ook zijn, u kunt veel drink- en eetgerei bij Huis-en-Comfort vinden. Koop uw servies, bestekset en ander keukengerei gemakkelijk en snel bij ons.