Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 14-06-2023. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

Magnetrondozen (19 items)

Meer weergeven

Magnetrondozen in vele soorten en maten


Bij het ontdooien van eerder ingevroren voedsel, het bereiden van een magnetron gerecht of het verwarmen van de restjes van de maaltijd van gisteren, is het altijd maar weer de vraag welke borden en welke bakken uit het opbergsysteem van de diepvries nu wel en welke nu niet in de magnetron mogen. En wanneer u zichzelf schrap moet zetten om het bord uit de magnetron te halen, omdat deze gloeiend heet is geworden…

Wat voor soorten magnetrondozen zijn er?


De oplossing voor deze uitdaging is het investeren in een magnetronbestendige set borden, schalen of bakken. Er bestaan verschillende soorten magnetronbestendig servies:

  • Een hele magnetron serviesset
  • Magnetronborden
  • Magnetronschalen
  • Magnetrondoos
  • Magnetrondoos met deksel
  • Magnetron kookartikelen

Magnetronbestendige producten worden vaak gemaakt van duurzaam plastic of hoogwaardige kunststof. Wanneer u liever een magnetronset zonder plastic wilt uitkiezen, is een magnetronset van glas (met praktische deksel) voor u wellicht een oplossing. Alternatieven voor een magnetrondoos zijn een oven glasplaat met deksel of een rekje om uw magnetron beter te kunnen organiseren.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een magnetronset?


Bij de aanschaf van een magnetrondoos is het altijd belangrijk eerst bij uzelf na te gaan welke kleur doos u mooi vindt en hoe groot de doos moet zijn. In welk formaat kunt u voldoende eten kwijt voor uw huishouden? En past dit formaat dan wel goed op het draaiplateau van de oven of combimagnetron? Kijk daarnaast ook altijd goed of de magnetronset naast magnetronbestendig ook vriezerbestendig is, zodat u het eten in hetzelfde opbergsysteem kan invriezen als opwarmen. Veel bakjes voor de magnetron gelden ook als vershoudbakjes, zolang er verluchtingsgaatjes of een rooster in het bakje zit, die u zelf open of dicht kan zetten als een soort ventiel. Is het voor u bijvoorbeeld ook belangrijk dat het om een antilek magnetrondoos gaat of om een set of ovenplaat met deksel? Er bestaan ook speciale magnetronsets met kookgerei om specifieke gerechten mee te bereiden, zoals een magnetron pot om aardappelen of maïs te koken, een box om pasta mee voor te bereiden en zelfs een magnetron-stoompan.

Hoe weet ik of mijn servies magnetronbestendig is?


Op magnetronbestendige serviessets en opbergsystemen staat vaak een symbool weergegeven met drie golfjes. Als u dit symbool op een product vindt, kan het in de magnetron. Behalve als er een streep door het symbool staat, dan mag dit juist niet. In de magnetron is het bovendien altijd belangrijk om uit te kijken met materialen als hout, metaal, en aluminium. De manier om echt zeker te weten dat u magnetronbestendig servies in huis heeft, is natuurlijk om een set magnetrondozen of -thermoschalen aan te schaffen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een magnetron servies van glas? Of van een magnetronschaal met deksel speciaal bedoeld voor de combimagnetron? Of wellicht past een grotere magnetronbak met deksel het beste bij uw wensen en voorkeuren?

Hoe maak ik magnetrondozen goed schoon?


Controleer altijd of uw magnetronplaat, -bord of -schaal vaatwasserbestendig is. Als het kookgerei alleen in de magnetron en niet in de vaatwasser mag, kunt u dit zelf met de hand afwassen. Bij hardnekkige vlekken kunt u de magnetrondoos in een sopje met warm water en wat afwasmiddel laten weken.

Laat u inspireren door het aanbod aan zorgvuldig geselecteerde producten en koop uw nieuwe magnetrondozen nu eenvoudig online bij Huis & Comfort.