Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Koffieservies

4 artikel(en)
Sorteren op

Een stijlvol koffieservies voor een mooi gedekte tafel

Wanneer vrienden en familie langskomen voor koffie, zorgt een op elkaar afgestemd koffieservies voor een bijzonder stijlvolle ambiance. Het klassieke servies voor de koffietafel bestaat uit bijpassende dessertborden, kopjes en schoteltjes. Soms zijn ook een melkkannetje en een suikerpot inbegrepen. Dankzij ons uitgebreide aanbod aan verschillende ontwerpen kunt u het geschikte servies voor uw huis kiezen.

Met een koffieserviesset gedekt, maakt de koffietafel een harmonieuze indruk. Uw gebak kunt u smakelijk presenteren op de dessertborden. Afhankelijk van de gelegenheid kunt u kiezen tussen klassiek discrete ontwerpen en modern vormgegeven kopjes en borden met kleurrijke motieven. Of het nu kleurrijk, gebloemd, met een ui-motief of wit is, of het nu traditioneel ronde of vierkante dessertborden en schoteltjes zijn - in ons uitgebreide assortiment vindt u het passende servies voor elke gelegenheid en interieurstijl.