Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 35 eenmalig bij een bestelling tot en met 06-06-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Vershouddozen (38 items)

Meer weergeven

Vershouddozen in verschillende soorten en maten bestellen


Vershouddozen of vershouddozen houden uw eten vers. Ideaal om mee te nemen naar uw werk, voor een maaltijd na het sporten of bij een andere gelegenheid. Vershouddozen zijn er in verschillende soorten en maten bij de online winkel van Huis & Comfort. Wij laten u graag zien welke vershouddozen wij hebben. Daarnaast vindt u hier ook allerlei andere oplossingen om eten lang vers in te houden. Vershoudbakjes kopen? Maak uw bestelling snel compleet.

Van welk materiaal zijn vershouddozen gemaakt?


Vershouddozen zijn meestal van kunststof en transparant. Dit materiaal is van nature hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. Zo blijft het voedsel langer vers. Veel langer dan wanneer u het op een bord laat liggen of als u het in een boterhamzakje mee zou nemen.

Het materiaal slaat geen geurtjes van het eten op en zal geen kleurstoffen absorberen, waardoor u vieze vlekken voorkomt. Stuk voor stuk eigenschappen die zich uitstekend lenen voor een vershoudbakje. Blik en glas zijn ook geschikt. Dit zijn veelgekozen materiaalsoorten waar men vershoudbakjes van maakt en waar eten heerlijk vers in blijft.

Welke soorten vershoudbakjes zijn er?


Bij verschillende maaltijden en snacks passen specifieke vershouddozen. Voor ieder wat wils bij Huis & Comfort. Kijk eens naar de volgende vershoudbakjes, vershouddozen, voorraadblikken met deksel, voorraadpotten sets, voedselbewaarblikken met deksel, voedselbewaarpotten met kliksluiting, magnetronbestendige voedselopslagcontainers, vershoudbakjes sets, vershouddozen met vochtrooster of doosjes speciaal voor de koelkast. Voor iedereen een geschikte oplossing om eten vers in te houden. Een aantal vershouddozen en andere bakjes op een rij:

  • Glazen vershoudbakjes
  • Voorraadpotten set
  • Voedselbewaarpotten met kliksluiting
  • Rechthoekige vershouddoos

Kan ik een vershoudbakje invriezen of in de magnetron plaatsen?


Bij Huis & Comfort zijn er allerlei vershoudbakjes te vinden. Voor de magnetron of om voeding in te vriezen. Zo is het mogelijk om uw voeding in een handomdraai op te warmen en direct op te eten. Restjes over? Doe dit eten in een vershoudbakje om in te vriezen. Voorkomt veel verspilling!

Verse maaltijden voorbereiden of klaarzetten? Bij een dieet of speciaal voedingspatroon zijn bakjes ideaal. Zo weet u zeker dat u de juiste voeding eet en is dit per vershoudbakje af te wegen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van vershouddozen?


Voor een vers voedseldoos is het goed om te checken of deze ook in de koelkast of diepvries te bewaren is. Daarnaast is een luchtdichte container ook geen overbodige luxe. Dit gaat bederf tegen. Ook wanneer u bijvoorbeeld kaas of worst in een vershouddoos doet zal dit minder snel uitdrogen en bederven. Probeer het eens uit en merk het verschil met bakjes die niet helemaal luchtdicht zijn. Vershoudbakjes bestellen? Kijk bij Huis & Comfort: uw vershouddozen webwinkel.

Welke voedselbewaarbakken zijn geschikt voor welk voedsel?


Met name bij groente, kaas en fruit is het belangrijk om dit vers te houden. Zo blijft het lekker sappig en de smaak behouden. Andere vershouddozen zijn bedoeld als opslagplaats. Een aantal voedselbewaarbakken voor specifieke soorten voedsel. Bij Huis & Comfort vindt u onder andere de volgende benodigdheden:

  • Vershouddozen set aardbeien
  • Bananenbox
  • Vershouddoos watermeloen
  • Parmezaan-box ‘2 in 1’
  • Botervloot
  • Vershouddoos met vochtrooster voor fruit