Helaas, uw browser is verouderd. Gelieve uw browser te actualiseren om een correcte weergave te krijgen.

Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt uw bon eenmalig vanaf een minimale bestelwaarde van € 39 bij een bestelling tot en met 31-10-2021. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. Vermeld bij uw bestelling uw voordeelcode, dan kunnen wij uw bon verrekenen. Als het aankoopbedrag lager is dan de minimale bestelwaarde als gevolg van een retour, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dit geval moet het bedrag van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. Graag uw begrip voor het feit dat de tegoedbon niet kan worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen en boeken zijn uitgesloten van de actie.

Broodtrommels & -zakken

(18 items)
Meer weergeven

Brood langer vers houden met broodtrommels- en zakken


Na twee dagen in het keukenkastje te hebben gelegen, smaakt brood helaas al niet meer zo lekker als op de dag van aankoop. Na vier dagen zelfs moet brood vaak al worden weggegooid. Toch is het ook mogelijk om brood langer vers te houden, namelijk in een goed afgesloten opbergsysteem, zoals een broodtrommel, broodzak of brooddoos.

Wat is het voordeel van een broodtrommel?


Door brood op te bergen in een brooddoos, wordt voorkomen dat sneetjes brood in korte tijd al niet meer lekker smaken of houdbaar zijn. Wanneer brood te koud of vochtig wordt, geeft het brood water af via de korstjes. Brood droogt dan uit en wordt al snel taai. Dat maakt de eendjes of de kinderen (wentelteefjes!) dan misschien gelukkig, maar dat is niet bepaald een situatie om elke week in te willen zitten.

Blijft brood langer houdbaar in een brooddoos?


We krijgen vaak de vraag van onze klanten of brood wel echt langer houdbaar blijft in een brooddoos en of de aanschaf van een broodblik wel de moeite waard is. Het antwoord daarop is volmondig ja; versgebakken brood of broodjes blijven in kwalitatieve broodtrommels wel een week vers! Dat is bijna dubbel zo lang als minder goed opgeborgen brood.

Wat voor soorten broodtrommels en -zakken zijn er?


Broodtrommels zijn er in verschillende vormen. Zo kan brood worden opgeborgen in een vershouddoos, blik, broodmand of een broodzakje. Daarmee bedoelen we niet zo’n plastic boterhammenzakje, maar duurzame, houdbare broodzakjes waarin u thuis het brood kan bewaren. Natuurlijk bieden we broodtrommels- en zakken aan in verschillende kleuren. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een zwarte broodtrommel, een witte broodtrommel of voor een retro pastel exemplaar. En heeft u voorkeur voor een gewone deksel of juist voor een broodtrommel met schuifdeksel, waar u de voorkant gemakkelijk naar boven kunt rollen om het brood te pakken?

Van welk materiaal zou een broodtrommel gemaakt moeten zijn?


Het is belangrijk dat brooddozen eenvoudig reinigbaar zijn, voldoende ventilatie bieden, mooi passen bij de inrichting van uw keuken en natuurlijk van stevig materiaal zijn. Zo leveren wij voornamelijk broodtrommels gemaakt uit de volgende materialen:

  • Houten broodmanden
  • Metalen broodtrommels van roestvrij staal
  • Broodtrommels van bamboe of hout

Alles voor de langst mogelijke levensduur. Zowel van het brood als van de broodtrommel!

Wat is belangrijk bij het kopen van een broodtrommel?


Misschien wel het allerbelangrijkste om aandacht aan te besteden bij de aanschaf van een broodtrommel is de luchtcirculatie. Luchtgaatjes in de doos beschermen tegen vocht en voorkomen schimmelvorming. Bedenk daarnaast, voordat u een broodblik bestelt, goed waarvoor deze moet dienen. Wilt u voornamelijk afbakbroodjes en bolletjes op een mooie manier tentoonstellen bij gasten? Kies dan voor een decoratieve broodmand of kleiner broodmandje om op tafel te zetten. Wilt u een half of heel brood langer kunnen bewaren? Dan kunt u het beste kiezen voor een kleine broodtrommel- of zak. Wilt u naast brood ook zoetigheden zoals taart en koekjes opbergen? Dan past een grotere broodtrommel wellicht beter bij uw wensen.

Broodtrommels en -zakken van Huis & Comfort


Alle producten van Huis & Comfort zijn zorgvuldig geselecteerd. Zo staan we garant voor een hoogwaardige kwaliteit, die voldoet aan alle eisen voor een modern huishouden.