Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Decoratieve artikelen

505 artikel(en)
Sorteren op
Bettwäsche

U hebt 40 van 506 artikelen bekeken.

Koopgids - Decoratie

Welke soorten decoratie zijn er?

Er is een uitgebreide selectie aan decoratieartikelen beschikbaar, dus het is handig om onderscheid te maken tussen verschillende productgroepen. Aan de ene kant zijn er decoratieartikelen voor buiten (tuindecoratie) en voor binnen, en deze zijn verkrijgbaar in zeer uiteenlopende uitvoeringen: muurdecoratie, raamversieringen of ophangmagneten, decoratieve figuren en tafeldecoratie, huishoudtextiel om te bewonderen en je comfortabel te voelen, en natuurlijk planten- en bloemendecoratie.

Als je tot de gelukkigen behoort die een tuin hebben, kun je deze naar hartenlust decoreren. Van windspelen tot tuinbeelden en -stekkers, weerstations en prachtige buitenverlichting - met deze decoratieartikelen wordt elke tuin in een handomdraai een oase van welzijn. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor het terras en het balkon.

Maar ook binnenshuis is er voor elke kamer en smaak passende decoratie beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld grote, kale muren verfraaien met bijpassende wanddecoratie: fotobehang, muurstickers of wandafbeeldingen met bijpassende lijst zijn echte blikvangers en verkrijgbaar in talloze verschillende uitvoeringen. Voor de ramen is er een selectie mooie raamdecoraties beschikbaar die niet alleen bij kinderen in de smaak vallen.

Een van de meest populaire decoratieartikelen zijn decoratieve figuren, die verkrijgbaar zijn in alle denkbare maten, vormen en kleuren. Of het nu gaat om dieren, kabouters of tafeldecoraties, decoratieve figuren zijn al generaties lang een klassiek onderdeel van de decoratie. Hetzelfde geldt voor huishoudtextiel zoals tapijten en tafelkleden, verlichting met kaarsen en kaarshouders, lantaarns en lichtslingers, en natuurlijk ook voor planten- en bloemendecoratie. Handig: met levensecht uitziende kunstplanten kun je genieten van een prachtige groene oase binnenshuis en in de tuin.

Alle decoratieartikelen zijn verkrijgbaar met seizoensgebonden motieven, zodat je met feestelijke kerstdecoratie kerstsfeer kunt creëren en je huis, afhankelijk van het seizoen, kunt verfraaien met lentebloesems (of speciale paasdecoraties) en herfstdecoraties.